Constanta Stairs Challenge

Constanta Stairs Challenge

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Constanta Stairs Challenge – 20 noiembrie 2016

 

Inscrieri pe: http://constantastairschallenge.blogspot.ro/p/inscriere.html

Ce este Constanta Stairs Challenge ?

Este o provocare la miscare organizata de Constanta Cycling Team & Mealca cu sprijinul DJST ce combina alergarea pe nisip cu alergarea pe scari si o portiune de asfalt. Desi nu este un traseu lung efortul pentru cei fara antrenament se poate simti de la prima bucla.

Traseul este format din 4 astfel de bucle de „doar” 710m .

Startul se ia de pe plaja modern si dupa portiunea de nisip se alearga pe scari ,alergarea pe scari fiind un exercitiu perfect de cardio.In viata de zi cu zi un set de scări este tot ce îţi trebuie pentru un antrenament cardio ca la carte. Ai nevoie de numai 15-20 de minute de câteva ori pe săptămână ca să slăbeşti câteva kilograme mai repede decât te-ai aştepta.În 30 de minute de alergat pe scări poţi arde peste 500 de calorii, ceea ce nu e deloc de neglijat.

De ce merită să alergi pe nisip?
Efortul depus este mai mare. Nisipul îți obligă mușchii să lucreze mai mult pentru a te deplasa. Vei consuma energia necesară unei sesiuni de alergare pe suprafață tare într-un timp mult mai scurt și vei arde mai multe calorii pentru a menține viteza obișnuită.Nisipul absoarbe impactul și reduce stresul asupra încheieturilor. Gleznele, genunchii și tendoanele îți vor mulțumi pentru diminuarea șocurilor
Locatie : Plaja Modern
Taxa de participare: 0


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: