La Paris, Monser! - T.N.O.B. Oleg Danovski Constanta

La Paris, Monser! – T.N.O.B. Oleg Danovski Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

La Paris, Monser! – T.N.O.B. Oleg Danovski Constanta – 22 noiembrie 2016

 

Fantezie muzicală cu parfum interbelic, La Paris, Monșer! este o poveste originală care adună în scenă personaje ale Bucureștiului și Parisului de odinioară.
Mița Biciclista, gheisha autohtonă a Micului Paris, Zița, discipola ei cu bovarisme de cârciumăreasă, Monșer, filosoful melancolic de Dâmbovița, care surprinde spectacolul lumii în a lui ”cârciumioară la Șosea”, acestea sunt gazdele întâmplărilor ”cu cântec” la care sunteți invitați.
Astfel, se întâlnesc în scenă Cristian Vasile cu Maria Tănase, înainte ca amicul nostru, Moncher, să pornească spre Paris, ca să împlinească visul damelor mai sus amintite.
La Paris, Monșer descoperă boema din Montmartre, Jean Moscopol cântă sub același acoperiș cu Edith Piaf, iluziile de amor ale Micului și Marelui Paris se întrepătrund, într-un carusel muzical care îmbină refrenele românești ale epocii cu cele de pe malurile Senei.
Veti asculta melodii frantuzesti precum si cele in dulcele grai romanesc, dulce ca mierea de la „MOS COSTACHE” partenerul nostru de suflet !


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: