concert stefan banica 2016

Stefan Banica – Casa de Cultura Constanta 2016

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Stefan Banica – Casa de Cultura Constanta – 21 noiembrie 2016 – ora 19:30

 

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară. Vino să trăiești atmosfera unică a unui show inconfundabil, marca Ștefan Bănică!

Emoție, energie, bucurie! Vei auzi live hiturile artistului, de care te-ai îndrăgostit, dar și noile sale cântece, lansate în ultima perioadă, cum ar fi „Când nu vezi”, “Gură, taci!” sau cea mai noua colaborare a lui Ștefan Bănică cu Cabron – „La masa mea”.

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur și 2 de platină; zeci de videoclipuri muzicale; are peste 30 de roluri în film și teatru; a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant. Are un public foarte variat, care cuprinde patru generații: copii, tineri, părinți, bunici. Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

Ora de incepere: 19:30

Pret bilet : 80, 100 si 150 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: