suie-paparude-club-doors

Șuie Paparude la Doors Club

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

 Șuie Paparude la Doors Club – 11 noiembrie 2016

 

Vineri, 11 noiembrie, Doors Club vă propune să petreceți o noapte plină de dinamism, pe cele mai îndrăgite acorduri marca Șuie Paparude.

Ora de începere a concertului: 24:00. Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achiziționează în avans, de la sediul clubului. Program vânzări bilete: luni-joi, între 12:00-17:00.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Sunt multe motivele pentru care Şuie Paparude este una dintre cele mai iubite outfit-uri de muzică electronică alternativă, trupa bucurându-se de o foarte bună receptare în rândul publicului larg. Muzica lor nu s-a plafonat şi a evoluat mereu în căutarea (şi găsirea) unui vibe pozitiv şi actual.

Sound-ul şi abordarea fac ca Şuie să fie soluţia perfectă pentru o seară de dans, party-ul fiindu-le parcă prima natură. Prin stilul fresh şi divers, de la break beat la new wave, electroclash şi dubstep – parcurse în cele nouă albume, numeroase videoclipuri şi mii de concerte pe care le au la activ în cei 23 de ani trecuţi de la crearea trupei, Michi, Dobrică aka Hauteculture şi Bean şi-au delectat fanii numeroşi şi variaţi fără a face compromisuri.
Calitatea şi inovaţia au fost ţintele permanente ale unui proiect ce încă evoluează şi confirmă de fiecare dată.

www.facebook.com/suiepaparude.ro
www.suiepaparude.ro


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: