un-barbat-pentru-sara-comediecasa-de-cultura-a-sindicatelor-constanta

Un barbat pentru Sara – comedie@Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Un barbat pentru Sara – comedie@Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta – 22 noiembrie 2016

UN BARBAT PENTRU SARA

O comedie dusa cu capul !

de Sam Bobrick

 

Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situaţiile stranii şi comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai trăznită mătuşă din New York, Martha Hastings (EmiliaPopescu), vrea cu orice preţ să îşi mărite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singură avocată de succes din New York. Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, „cu o lovitură la mansardă”, îi livrează tineri atrăgători Sarei. Ea, dezamăgită de bărbaţi, se trezeşte astfel cu Brandon pe cap. Un Brandon (Andi Vasluianu) care trebuie să treacă de la inconştienţă la bărbatul îndrăgostit sau măcar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are în Heather logodnica perfectă. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, cu respiraţii gură la gură, definiţii sumbre ale căsniciei, devoalări ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

Pariul acestei comedii de cinci stele a fost câştigat încă de la premieră: publicul s-a amuzat copios timp de două ore şi a cerut trupei multe ieşiri la rampă pentru aplauze.Detalii pewww.facebook.com/unbarbatpentrusara

Regia : Claudiu Goga

Scenografia : Ioana si Radu Corciova

Producator : Misu Predescu

Distributia: Emilia Popescu, Diana Cavallioti, Constantin Cotimanis, Andi Vasluianu, Andreea Vasile

Ora de incepere: 19,00

Pret bilet :  70  lei , 50 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: