Concert Fuego -Zapezile de alta data@Casa de cultura

Concert Fuego -Zapezile de alta data@Casa de cultura

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert Fuego -Zapezile de alta data@Casa de cultura – 18 decembrie 2016

 

Nici o iarnă fără Fuego. E deja un lucru știut și o tradiție care trebuie continuată, cu spectacole încărcate de emoția și magia acestei sărbători unice. Astfel, Asociația ”Alternative Culturale” Iași prezintă turneul națíonal „ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ”,  susținut de îndrăgitul artist PAUL SURUGIU – FUEGO.

Sigur că nu vor lipsi colindele celebre, bradul împodobit și piesele noi, dar acum Fuego va realiza o atmosferă intimă, un remember al anilor copilăriei, în care iernile aveau farmec și toate cele din jur miroseau a cetină de brad, mandarine, mere și scoțișoară. O iarnă de cândva, cu toată starea ei și cu melodii pe care cu siguranță le iubiți oferă Paul Surugiu anul acesta în care sărbătorește 10 ani de când realizează turnee naționale de colinde în fiecare decembrie!

Alături de band-ul său, Paul va da naștere unei lumi de poveste, minimaliste, din care vor face parte elemente inedite, pasiuni speciale dar și emoții pe care nu credeai că le vei mai trăi vreodată. Cu nostalgie, Crăciunul de anul acesta va fi muzical, magic, împreună cu muzica artistului ce știe, cu sensibilitate, mesaje puternice și căldură, să impresioneze publicul său. ”Zăpezile de altădată” este cumva o reîntoarcere la frumos, la acasă, la copilărie și la toate bucuriile acelea simple care ne fac zilele mai frumoase și sărbătorile de iarnă mai depline.

„Cu siguranță vă e dor de zăpezile de altădată, de iernile în care nu vremea era importantă, ci fericirea noastră, aroma de cozonaci, de portocale și gutui, de măr și scorțișoară. Dragii mei, anul acesta, tradiția de sărbători continuă cu un turneu de suflet, cald, romantic și vesel, în care, cu nostalgie, primim Crăciunul, cea mai frumoasă și deplină sărbătoare în viziunea mea.
Împodobim și brazi, cântăm colindele arhicunoscute, ne aducem aminte de cândva, iar eu vă ofer surprize care să vă facă să uitați, pentru câteva ore, de tot și toate!

Firesc că, așa cum v-am obișnuit, band-ul meu va fi alături, în atmosfera unei lumi speciale. Ei bine, acum devenim mult mai intimi. Restrângem spațiul, iar concertul nostru va fi bazat pe căldură, emoție și sensibilitate. Decorul va fi primitor, iar momentele de pe scenă te vor purta în mai multe stări! Vă aștept cu drag!” ( PAUL SURUGIU – FUEGO )

Ora de incepere: 19,00

Pret bilet: 40, 50 si 60 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: