Constanta Street Play Schools Battle@Sala Sportiva Flamanda

Constanta Street Play Schools Battle@Sala Sportiva Flamanda

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Constanta Street Play Schools Battle@Sala Sportiva Flamanda – 11 decembrie 2016

 

Fa-ti cea mai tare echipa si vino sa traiesti o super experienta la cea mai noua competitie de baschet 3×3 intre scoli generale si licee !!!
O echipa va avea in componenta jucatori / jucatoare din aceeasi scoala gimnaziala sau acelasi liceu.
Fiecare jucator inscris la Constanta StreetPlay Schools Battle va primi kit-ul de participant, care contine tricoul oficial al competitiei .
De asemenea, elevii care vor veni in Sala Flamanda pentru a-si sustine colegii/ colegele jucatori/jucatoare, vor putea lua parte la concursuri care le sunt special dedicate.
Constanta StreetPlay Schools Battle, cea mai noua competitie de streetball intre scoli gimnaziale si licee, va debuta pe 10 decembrie 2015, ora 09:00 Sala Flamanda Constanta si ii provoaca la joaca pe toti cei care vor sa demonstreze ca sunt asi in manuirea mingii de baschet pe jumatate de teren.
O echipa este alcatuita din patru jucatori (trei pe teren, plus o rezerva), iar toti cei patru jucatori trebuie sa faca parte din aceeasi scoala ginamanziala sau din acelasi liceu. De asemenea, denumirea echipei va trebui sa contina numele, sau o parte din numele scoli gimnaziale sau a liceului (exemplu: Decebal Bulls, Tocilarii din Ovidius, Mihai Eminescu Warriors etc.)
Daca simti deja adrenalina jocului doar la citirea cuvintelor, mai ramane doar sa demonstrezi ca esti un virtuoz al mingii de baschet si al sunetului unui cos din orice pozitie.
POTI CASTIGA SUPER PREMII PENTRU TINE SI INTREAGA ECHIPA !
Care e cea mai tare scoala la baschet 3X3?!
Care e cel mai tare liceu la baschet 3X3?!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: