Soricelul KITI-KIT-Teatrul pentru Copii si Tineret Calutul de Mare

Soricelul KITI-KIT-Teatrul pentru Copii si Tineret Calutul de Mare

Acasa  /  Evenimente  /  Copii  /  Pagina curenta

Soricelul KITI-KIT-Teatrul pentru Copii si Tineret Calutul de Mare – 4 decembrie 2016

 

In perioada

02.12.2016-04.12.2016,

cu ocazia deschiderii ORĂȘELULUI COPIILOR,

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare”

prezintă în cadrul

FESTIVALULUI IERNII 2016 – TĂRÂMUL MAGIC AL CRĂCIUNULUI

Un spectacol cu un scenariu educativ și nostim, în același timp, în care cei mici vor descoperi lumea minunată a cărților din biblioteca domnului Bliț, un mare iubitor de animale, o lume liniștită care se tulbură un pic, când în peisaj își face apariția simpaticul și manieratul șoricel KIȚI-KIȚ. Astfel, biblioteca devine scena unor întâmplări haioase între cele două pisici malițioase ale domnului Bliț și micul șoricel. Din fericire, Zâna Șoriceilor este mereu alături de Kiți-Kiț și în acest fel, cele două pisici năzdrăvane, care stau mereu la pândă, nu reușesc să își ducă niciodată planul la bun sfârșit.
În final, totul e bine când se termină cu bine, deoarece pisicile vor renunța la planurile lor contra simpaticului șoricel manierat, iar dl. Bliț este din nou fericit, alături de cărțile sale, șoricelul Kiți-Kiț și cele două pisici puse pe șotii la orice pas.

Vă așteptăm în biblioteca elegantului domn Bliț, alături de un șoricel extrem de haios și două pisici șirete, totul într-un decor elaborat și cu o regie excepțională, de unde nu vor lipsi acordurile muzicale antrenante.

regia si scenografie: Geo Balint

scenariul: Monica Patriciu

muzica: Dan Bălan

 

varsta: 3 – 10 ani | durata 50 minute


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: