Spectacol Caritabil "A Christmas Wish"

Spectacol Caritabil „A Christmas Wish”

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Spectacol Caritabil „A Christmas Wish” – 15 decembrie 2016

 

“A Christmas Wish”

In preajma sarbatorilor de iarna, Asociatia Nationala Cultural-Artistica “Total”, in colaborare cu Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva “Delfinul”, va invita in data de 15 Decembrie la Spectacolul Caritabil “A Christmas Wish”, sustinut pe scena Teatrului de Stat Constanta.

An de an, prin Proiectul “Daruieste Bucurie”, reusim sa aducem un -plus- in vietile si sufletele copiilor defavorizati din orasul Constanta. De data aceasta suntem ajutoarele Mosului si venim in sprijinul copiilor cu nevoi speciale (deficiente mintale, neuromotorii, de vedere si autism). Fondurile provenite din vanzarea biletelor si din donatii vor fi daruite Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Delfinul”, sub forma de materiale didactice speciale, extrem de necesare in dezvoltarea si pregatirea zilnica a acestora.

Va asteptam cu drag sa participati si dvs la imbunatatirea viitorului acestor copii, oferindu-va in acelasi timp bucuria vizionarii unui spectacol coregrafic deosebit! Dans, teatru si o poveste emotionanta spusa de cei mai buni dansatori ai TDC; un concept in premiera in orasul Constanta, care imbina artele spectacolului intr-un scop nobil.

Va multumim si va asteptam cu drag!

Data:15 Decembrie 2016
Ora: 18.30
Locatie: Teatrul de Stat Constanta
Bilet: 30 lei
Rezervari bilete: 0735 518 551

Realizator: Asociatia Nationala Cultural-Artistica “Total”
Total Mega Family
Dancehall Addiction
So Fresh
Crazy Girls
Kids
Candy
T-Boyz
Ballet Stars
White Feathers

Colaboratori:
Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva “Delfinul”
Teatrul de Stat Constanta
Ziarul Cuget Liber


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: