ZOB: Who Killed Santa la Club Doors Constanta

ZOB: Who Killed Santa la Club Doors Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

ZOB: Who Killed Santa la Club Doors Constanta – 9 decembrie 2016

 

Dacă nu-ți place Hrușcă, te-ai săturat de Bănică și te simți copleșit de goana după cadouri, ZOB îți propun să iei o pauză și să te alături unei sărbatori deja înradăcinate în mentalul colectiv. Who Killed Santa combate haosul și nu-ți dă voie să devii Grinch!
***
Despre ZOB
Cunoscuți pentru celebrele piese “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cântec de dragoste” sau “Clona” și pentru stilul punk rock abordat, ZOB au participat la numeroase festivaluri din București și din țară, deschizând concertele formației rock de tradiție Iris în cadrul turneului lor național “Digital Athenaeum” sau concertele unor artiști străini ca Dio și Billy Idol.
În octombrie 2015, ZOB lansează materialul cu numărul 6 al formației, “Deviant” Noul disc, ce conține 12 melodii și marchează începutul colaborării cu Universal Music România.
“Deviant” a fost înregistrat și mixat la Sysound Studio de către Mihai Pop, masterizat la Mastervargas NY de către Cristian Varga, în timp ce cover artwork-ul a fost realizat de Călin Răduță.
În 2016 au continuat turneul de promovare a noului album și îi veți vedea pe scenele festivalurilor naționale.
Componența ZOB îi include pe Vlase (solist vocal, bass), Moșu (chitară, voce), Doru (tobe) și Gabriel (clapă).
https://www.facebook.com/zob
https://www.youtube.com/user/trupaZOB


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: