Concert caritabil Emeric Imre la Doors Club Constanta

Concert caritabil Emeric Imre la Doors Club Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert caritabil Emeric Imre la Doors Club Constanta – 29 ianuarie 2017

 

Campania ” Music for Autism” vă invită duminică 29 ianuarie 2017, de la ora 20:00 în Doors Club Constanţa pentru a-l asculta pe Emeric Imre.
Emeric Imre e unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică folk, un om cu o conștiință socială vie și ardentă, un artist profund, ce cântă piese destinate sufletului.
Concertul din 29 ianuarie va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilirea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” din Constanţa. Finanţarea obţinută în urma concertului va servi la utilarea unei săli de muzică, cât şi la achiziţionarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională şi socială. O altă parte a fondurilor strânse se vor direcţiona către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia – ce oferă terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilităţi.
Campania „Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de patru ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.
Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.
Scopul campaniei „Music for Autism” este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.
Pret bilet 30 lei
Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervări: 0763.661622


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: