Luna amară @ Doors Club in Constanta, Romania

Luna amară @ Doors Club in Constanta, Romania

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Luna amară @ Doors Club in Constanta, Romania – 15 ianuarie 2016

La cinci ani de la „Pietre în alb”, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica Luna Amară, trupa clujeană revine cu un nou disc ieșit din orice tipare. „Aproape” este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei dar ducând totul la un alt nivel. Turneul de lansare „Aproape” ajunge la Constanța duminică, 15 ianuarie, în Doors Club (str. Traian nr. 68A) începând cu ora 20:00!

Luna Amară – Doar noi doi (official video)
https://youtu.be/vHRqledMqec

„Toamna trecută ne-am decis să semnăm cu Universal Music România și să lansăm un nou material discografic. Albumul se numește Aproape, are 7 piese si nu știm precis dacă e un EP mai lung sau un LP mai scurt… Dacă v-a plăcut Don’t Let Your Dreams Fall Asleep, atunci o să vă placă și Aproape, însă veți avea și una-două surprize. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la concerte!” – Mihnea Blidariu

Albumul „Aproape” este disponibil la download digital pe iTunes și Google Play, la streaming pe Deezer, Zonga, Apple Music, Spotify și alte platforme, precum și în format fizic (CD) în librăriile Cărturești și în magazinele online emag.ro și getmusic.ro.

Luna Amară – Aproape (download/streaming links)
https://umr.lnk.to/LunaAmara-AproapeFP

Haideți așadar la concertul de pe 15 ianuarie de la Doors Club din Constanța și fiți alături de Luna Amară la lansarea noului lor material discografic! Concertul începe de la ora 20:00, iar biletele costă 30 de lei.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: