Ritmul colaborării@VIVO! Constanta

Ritmul colaborării@VIVO! Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

 Ritmul colaborării@VIVO! Constanta – 21 ianuarie 2017

 

Ritmul colaborarii

Te simti tânăr și creativ?
Simți că vrei să construiești, să creezi, să îți exprimi ideile într-un mod inedit dar lumea din jur nu te lasă, impunându-ți niște reguli doar fiindcă așa trebuie, așa e frumos sau doar pentru că așa se face?
Simți că oricum ai vrea să te exprimi vine în contradicție cu regulile lumii și ești forțat să te supui?

Înțelegem perfect cum te simți deoarece mulți dintre noi am trecut pe acolo.

De aceea, am creat un set de evenimente de exprimare emoțională dar și de învățare, astfel încât să poți să te exprimi și să transferi în viața de zi cu zi ceea ce înveți în cadrul evenimentului la care vei participa.
Și facem asta într-un mod inedit, bătând în tobe, fluturând din tamburine, maracas, caxixi și alte instrumente de percuție interesante.
Nu îți cerem diplome școlare sau să te pricepi la muzică ci doar să fii deschis, să vrei să înveți și să te bucuri făcând asta.

Vei cunoaște astfel un grup de oameni interesanți, creativi, cărora le place să colaboreze pentru a face lumea asta să fie mai bună.
Vei învăța cum, fără orgoliu, fără vanitate, o dată ce oamenii se hotărăsc să colaboreze și să nu își pună piedici unii altora, pot ieși lucruri minunate.
Vei învăța cum poți să te exprimi, să construiești, să creezi ce vrei tu, fără ca ceilalți să te preseze în vreun fel.

Adevărul este că fiecare dintre noi este important în felul său pentru ca lumea, comunitatea, să funcționeze și putem fi utili în acest sens dacă suntem lăsați să ne exprimăm cum simțim și să fim noi înșine.

Vino și tu să experimentezi momentul tău de creație liberă, în colaborare cu Tribul de SUD, în mod gratuit și când vei fi convins de beneficiile acestor evenimente, te așteptăm în tribul nostru să participi constant atât la evenimente, cât și la activitățile pe care le desfășurăm.

Și asta nu e totul! Știm că îți place cum sună ce ți-am propus mai sus, dar mai avem.

Evenimentul lunii ianuarie se va desfășura în cadrul campaniei EXPO ONG, cel mai modern și non-conformist târg de voluntariat.
Vei putea astfel să îți alegi activitățile care îți plac, în care crezi și să te implici, alături de ONG-ul pe care îl vei alege, în acele activități.
Deci nu doar că vei învăța cum să poți construi liber și creativ, ci vei putea să îți alegi și echipa alături de care să o faci, astfel încât să nu te simți singur.

Și ca totul să fie și mai frumos, îți spunem că weekendul acesta nu vom face un singur eveniment cu tobe, ci două, pentru că ne dorim să fii convins de beneficiul acestor evenimente.

Astfel, sâmbătă, 21 ianuarie, orele 17.00, îi așteptăm pe toți cei care se simt tineri și creativi, să participe la evenimentul Ritmul Colaborării special creat pentru ei.
A doua zi, duminică, orele 15.00, vom construi împreună Ritmul Colaborării pentru părinți, să poată astfel observa beneficiile de care ar putea avea parte copiii lor, când îi vor aduce la astfel de activități.

Evenimentele Ritmul Colaborării sunt desfășurate de asociațiile Make Sense și Creativ Plus (Tribul de SUD), în cadrul Expo ONG, o inițiativă a Coaliției ONG-urilor din Constanța și la care iau parte 24 de ONG-uri constănțene. Mai multe detalii despre Expo ONG găsiți în evenimentul special creat.

https://web.facebook.com/expoONG/

Facilitatori:

Irina – psihoterapeut cu experiență de peste 18 ani

Radu (Copilul Ploii Reci) – antreprenor și trainer cu experiență de peste 10000 de ore susținute în educația și formarea pentru adulți în comunicare, afaceri și IT.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: