Site icon Evenimente in Constanta

Concert White Walls / For The Wicked (lansare EP „II”)@Club 13 Constanta

Concert White Walls / For The Wicked (lansare EP "II")@Club 13 Constanta

Concert White Walls / For The Wicked (lansare EP „II”)@Club 13 Constanta – 18 februarie 2017

WHITE WALLS, FOR THE WICKED
SAMBATA 18 FEBRUARIE, CLUB 13, CONSTANTA
Suport 20 lei (direct la concert)

După o pauză conjuncturală, WHITE WALLS revine cu un nou material, acompaniat de videoclip. Piesa se intitulează “Death Follows Me” și este primul produs de studio scos de constănțeni din 2013, când au lansat LP-ul “Escape Artist”. Materialul marchează și prima înregistrare cu Andrei Ilie (tobe – ex-Days Of Confusion), care l-a înlocuit în live-uri pe Marian Mihăilă începând cu 2015.

„Death Follows Me este o piesă a cărei geneză a avut loc acum câțiva ani și a constat inițial într-un demo al lui Dasu (chitară), peste care am înregistrat niște linii de voce.

După tragedia de la Colectiv, care l-a smuls dintre noi, printre prea mulți alții, pe Tudor Golu, chitaristul Axial Lead, alături de care urma să cântăm în turneu, am avut câteva întâlniri “heart to heart” și am decis că este foarte important pentru noi, ca dacă ieșim din nou la suprafață, atunci să o facem cu un material nou”, a declarat Eugen(voce).

Dasu (chitară): „Melodia aduce niște sunete noi pentru White Walls și suntem foarte fericiți că avem ocazia să le cântăm.
Death Follows Me este o piesă despre entropie și sună ca atare. La ultimul riff scade temperatura în “venue” cu 7-8 grade. E binesss.

https://www.facebook.com/whitewallsofficial

FOR THE WICKED ajung la Constanta pentru a-si lansa al doilea EP din cariera, cu un sound mult mai puternic si masiv decat cel cu care ne-au obisnuit pana acum.

Formatia a aparut in 2015, fiind una din cele mai interesante si ambitioase aparitii pe scena metal din Romania, dovada fiind castigarea numeroase premii importante in primul an de la infiintare (2015): Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, marele premiu la Posada Rock si premiul Low5Bass Studio la Gbob Romania. In decursul celui de-al doilea an de activitate trupa a reusit sa se ridice la nivelul afirmatiei anterioare si nu a pierdut deloc vremea, bifandu -si cu succes numele pe afisele celor mai importante evenimente rock/metal din tara.

În mai puțin de 6 luni de la lansare, trupa a realizat o serie importantă de concerte în România, incluzând festivalurile: Maximum Rock, Fire in the Park, Barock, Remember Rock, Posada și #ImpreunaRezistam (Cluj Napoca), cât și concerte în deschidere la formații precum: Suicide Silence (SUA), Dirty Shirt (Ro), Jinjer (Ukr), Lostbone (Pol) sau When Reason Collapse (Fr) To Kill Achilles(UK), Helia(RSM)).

FOR THE WICKED vine cu un metalcore modern, combinând riffuri grele, voci agresive și refrene “catchy”, cu o producție ce se ridică la standarde internaționale: masteringul a fost realizat în Statele Unite de Joey Sturgis (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), în timp ce de înregistrări și mixaj s-a ocupat leader-ul trupei Vlad Bornuz (Diamonds are Forever, Scars of a Story) în studioul Digital Dark Vision, din Cluj Napoca.

Deși e formată din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienta muzicală importantă (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, etc), fapt care iși spune cuvantul prin calitatea și inovația pe care le denota suita de materiale audio și video pe care acestia le-au lansat.

https://www.facebook.com/weareforthewicked

Exit mobile version