Dragostea in ritm de drumming la Arthur Pub

Dragostea in ritm de drumming la Arthur Pub

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Dragostea in ritm de drumming la Arthur Pub – 19 februarie 2017

 

Dragostea sărbătorită pe ritmuri de Drumming la Arthur pub!

Este luna iubirii și nu se putea să treacă această lună fără ca tribul de sud să nu se reunească și să nu marcheze acest moment inedit.
Am ales o dată și o zi importantă, fix la mijlocul perioadei dintre cele doua sarbatori ale iubirii, 19 februarie, duminică, la ora 19.

Componenții tribului de sud se adună și marchează sărbătoarea iubirii prin ritmuri de drumming, folosind tobe africane, oceandrum, maracas precum și alte instrumente de percuție, inedite, pe care te lăsăm să le descoperi când vei veni la eveniment.
Nu ai nevoie de cunoștințe muzicale, nu îți cerem certificări, ai nevoie doar de dorința de a te distra și de a invăța ceva nou iar de restul, ne ocupăm noi.

Ce vei câștiga când vei veni la eveniment?
– Vei petrece un timp deosebit, relaxant, alături de oameni care se simt tineri, creativi, cărora le place să construiască împreună;
– Vei realiza că multe lucruri despre care credeai că nu poți să le faci, sunt de fapt posibile;
– Vei afla cum se descurcau oamenii, în trecut, cu emoțiile, cum le gestionau, cum le exprimau si, mai ales, vei afla cum se exprimă iubirea prin ritmuri de percuție;
– Vei vedea cum se poate comunica altfel decât pe cale verbală, cum pot fi folosite tobele și alte instrumente de percuție pentru a comunica interpersonal;
– Te vei încărca cu energie pentru o nouă săptămână de muncă, iar luni nu ți se va mai părea o zi atât de grea;
– Vei afla ce să faci cu emoțiile atunci când apar și cum să te descurci cu ele;
– Vei pleca acasă cu o tolbă plină de idei noi pe baza cărora să îți generezi soluții la provocările din fiecare zi;
– Vei putea să socializezi cu oamenii prezenți și, de ce nu, să dezvolți parteneriate, relații etc;

Și toate astea într-o atmosferă inedită, batând în tobe, fluturând din tamburine, maracas, caxixi și distrandu-te in cel mai frumos mod posibil, făcând muzică.

Deci vino alături de iubita, prietena, soția, sau, iubitul, prietenul, soțul și trăiește iubirea pe ritmuri de drumming.
Nu ai un partener sau o parteneră?
Nu e nimic, te așteptăm, cine știe, poate o/îl găsești la acest eveniment.

Vino și încarcă-te cu energie pentru o nouă săptămână de lucru, alături de Tribul de SUD, într-o locație deosebită, Arthur PUB.

Suport facilitator 20 lei/persoană.

Beneficiar Asociația Make Sense

Suportul material va fi folosit în achizitionarea de noi instrumente și realizarea de proiecte în regim de voluntariat în școli și centre de zi.
Astfel îi vom ajuta pe copii să înțeleagă ce sunt și la ce folosesc emoțiile și cum pot lucra cu ele pentru îmbunătățirea calității vieții, mai ales la cei cu care viața nu a fost prea blândă.

Evenimentul este desfășurat de Asociația Make Sense și face parte din proiectul SENSE (Sprijinirea Educației non-formale în Școli și Educație), proiect realizat din finanțări proprii.

Suport facilitatori 20 lei.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: