Teatru Fa-mi loc@Casa de Cultura Constanta

Teatru Fa-mi loc@Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Teatru Fa-mi loc@Casa de Cultura Constanta – 20 februarie 2017

 

Fa-mi loc!

  REGIE: Radu Beligan

DISTRIBUTIE: Marius Manole, Medeea Marinescu

       “Fa-mi loc! “ spune povestea a doi tineri ce se intalnesc in ajunul Craciunului in cuseta unui tren de noapte. Ea este o fata singura, atragatoare si cu spirit de aventura, iar el este un barbat cu principii, pus in fata unui eveniment neprevazut ce-i va rasturna intreaga existenta.

Actiunea se petrece asadar in ajunul Craciunului, o perioada a anului in care majoritatea oamenilor simt nevoia de a petrece timp alaturi de familie si de oameni apropiati. In aceste circumstante ajung sa se cunoasca Manuel si Camilla, doi necunoscuti care in aparenta nu au nimic in comun.

Intalnirea lor da nastere la nenumarate „scantei” si amandoi cauta sa inteleaga si sa se inteleaga, amandoi au nevoie sa se destainuie, si mai mult, amandoi au nevoie de a se vindeca de singuratate.

Medeea Marinescu si Marius Manole formeaza pe scena un cuplu cu chimie, intr-o comedie de un umor fin, specific pieselor de teatru regizate de regretatul maestru  Radu Beligan.  “Fa-mi loc!” este asadar un spectacol ce nu trebuie ratat, o piesa aparte care reuseste sa aduca zambetul in sala si sa descreteasca fruntile celor ce ii sunt spectatori.

       “Fa-mi loc! “ este o piesa de teatru care ne invita sa reflectam asupra propriei noastre existente dincolo de orice convenienta sociala.

Ora de incepere: 19,00

Pret bilet: 60 si 70 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: