Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd la Club Doors

Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd la Club Doors

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

 Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd la Club Doors  – 26 februarie 2017

 

Pe 26 februarie, ora 20:00, Doors Club vă dă întâlnire cu SPEAK FLOYD – prima trupă tribute-band Pink Floyd din România (și deocamdată singura).
Formatia Speak Floyd s-a înfiinţat în ianuarie 2010 la Cluj având în componenţă muzicieni cu experienţă și care, din pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiratie si de mare succes in rândul ascultatorilor de muzică de calitate din România.
Avand in vedere misiunea extraodinar de importantă pe care și-au asumat-o atunci când au pornit acest proeict, membrii trupei Speak Floyd și-au luat rolul în serios și s-au concentrat asupra repetițiilor si a interpretării fără cusur a celor mai importante piese ale maeştrilor muzicii progresive, Pink Floyd. După o perioadă de circa 6 luni, timp în care au avut loc repetiţii zilnice şi o definire a repertoriului de interpretat, trupa Speak Floyd debutează la Motor Bike Party de la Bacău unde creeaza o mare surpriză. Toate concertele Speak Floyd care au urmat au trezit un amplu interes la public în special la cel tânăr (16-25 ani), lucru extrem de interesant şi de îmbucurător pentru o societate care părea a fi condamnată la autodistrugere prin perpetuarea non-valorilor. După 30-35 de ani, muzica celor de la Pink Floyd este în continuare savurată de un public numeros, ceea ce a făcut ca toate concertele tribute-bandului Speak Floyd să se desfăşoare până acum cu casa închisă. Speak Floyd a concertat la Bacău, Oradea, Cluj, Suceava, Baia Mare, Târgu Mureş, Alba Iulia, Sebeş, Bucureşti și în multe alte orașe.

Componenta grupului Speak Floyd este urmatoarea:
– David Bryan – voce;
– Sandy Deac – clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar;
– Kovacs „Kovi” Laszlo – electric & acoustic guitars;
– Razvan „Vava” Rotis – tobe şi percuţie;
– Kolumban Zoli – bas;
– Edi Raita – clape;
– Lazăr Rudy – saxofon

Prestatiile de exceptie pe care le realizeaza membrii formatiei Speak Floyd cand apar pe scena, atentia si seriozitatea cu care abordeaza fiecare piesa, precum si proiectele de viitor la care lucreaza membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care speram sa se poata bucura cat mai multi iubitori de muzica buna din Romania si de ce nu, si din alte tari. Mult succes, and Speak Floyd!

Prețul unui bilet este 55 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului marți, 21 februarie, de la ora 12:00.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: