Concert Fuego la Casa de Cultura Constanta

Concert Fuego la Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert Fuego la Casa de Cultura Constanta – 21 martie 2017

 

„Pentru mine, muzica este terapie, este melodie, este emotie și bucurie la un loc, mai mult decât cateva sunete așezate pe o bandă și un text aruncat la întâmplare unui artist să-l recite pe o coloană sonoră. Eu mai cred în muzică și în puterea ei, în slagarele de ieri și în ceea ce se creeaza azi, atât de complex. Sunt în continuare un romantic și prefer să cred că ne putem bucura în continuare de frumusețea unor cântece. „Lăsați-mi muzica!” este despre mine și arta mea, despre voi, publicul meu și toate piesele pe care le-am lansat sau le-am cântat ori fredonat de când ne-am născut, este un omagiu adus artiștilor români și o feerie a primăverii în care ne vom delecta, pentru două ore, cu mesaje și emoții speciale. Nu pot să-mi fac singur reclama, e firesc, dar vreau să cred că vom face o atmosferă încât să ne audă toata lumea.
Alături de band-ul meu am pregătit momente unice, premiere muzicale, un album de excepție, ipostaze în care mă veți vedea pentru prima oară. Ne vom aduce aminte de părinți, de acasă, vom pluti pe valurile iubirii, vom dansa, vom asculta, vom recita și vom lăsa cântecul să vorbească de la sine.
Cred că e cazul să arătăm tuturor că e nevoie de muzica ușoară românească, trăgând un semnal de alarmă cu privire la melodicitate și mesaje, de care încă mai are nevoie publicul, chiar dacă mulți se grăbesc să le facă uitate. Oricum ar fi, lasați-mi muzica! Vă aștept cu drag!”, declară Paul Surugiu – Fuego.
Ora de incepere: 19,00
Pret bilet: 50 si 60 lei

  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: