Concert Loredana "Sentimente" la Casa de Cultura Constanta

Concert Loredana „Sentimente” la Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert Loredana „Sentimente” la Casa de Cultura Constanta – 13 martie 2017

 

LOREDANA 
REVINE LA CONSTANTA 
CU CONCERTUL
SENTIMENTE

         De mai bine de două decade, Loredana continuă să se afirme în industria muzicală din România. Artista a debutat în 1986, la vârsta de 16 ani, atunci când a câştigat Marele Premiu al Festivalului de muzică uşoară de la Mamaia. De atunci, Loredana şi-a făcut cunoscut numele în numeroase ţări, printre care şi: Israel, Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Statele Unite ale Americii şi Canada.

      „Zig Zagga Extravaganza”, producţie premiată de către Radio România, se numără printre cele mai importante albume ale Loredanei. Pentru albumul „Jamparale”, a primit Discul de Aur. Alte albume de renume ale cântăreţei sunt „Bună seara, iubito” – albumul de debut – şi „Dragoste”.

         Printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără şi: „Bună seara, iubito”, „Lele”, „Risipitor” şi „Val după val”. Ca urmare a longevităţii şi popularităţii muzicale, Loredana a colaborat cu mai mulţi artişti de renume printre care: B.U.G. Mafia, Cabron, Zdob şi Zdub, Cornel Ilie şi Nadir. Totodată, artista a cântat ca invitat special la concertul de la Bucureşti al fostului star internaţional George Michael, iar alături de englezii de la N-Joy, a susţinut un concert transmis live în toată lumea de către BBC Radio 1.

Ora de incepere: 19,30

Pret bilet: : 80, 100 SI 150 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: