Concert Parazitii - Aniversare 5 ani Goblin Club Constanta

Concert Parazitii – Aniversare 5 ani Goblin Club Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert Parazitii  – Aniversare 5 ani Goblin Club Constanta – 10 martie 2017

 

Ladies & Gentlemen, iata ca am ajuns si in acest moment. Implinim 5 ani de Goblin Constangeles. 5 ani de nebunie maxima, de show-uri fara limita, de concerte legendare, de rupt scena si ringul de dans. 5 ani in care unii dintre voi ne-ati fost alaturi de la prima deschidere a usii fostei locatii, pana acum, aici, la Noul Goblin. 5 ani in care, cu bune, cu rele, am incercat sa le facem pe toate cat de bine am stiut, sperand sa va castigam nu doar respectul si aprecierea, ci si inimile si sufletul. 5 ani in care pentru noi, din clienti, ati devenit, din ce in ce mai mult, prieteni.

Si nu putem sarbatori un asemenea eveniment decat cu cel mai mare fast, dand nu mai putin de 500 (CINCI SUTE) de shot-uri din partea casei, cate 100 pentru fiecare an de nebunie petrecut impreuna!!!

VINERI, 10 Martie, invitatii nostri speciali, asa cum ne cere traditia Goblin, sunt chiar ei, PARAZITII! Insotiti de legenda vie a hip-hop-ului romanesc, DJ Dox, si de spectaculosul DJ Phenom si cu un invitat special in deschidere, al carui nume ramane surpriza si pe care o sa-l anuntam foarte curand.

SAMBATA, 11 Martie, in premiera, va pregatim un show unic de vizualuri, proiectii si lumini, care ne va aduce aminte de TOATA istoria Goblin Constangeles si Goblin Vama Veche de pana acum. Pentru o astfel de seara, ii vom avea pe aceeasi scena, adunati la un loc, pe cei mai buni DJ pe care i-am gazduit vreodata – un adevarat ALL STARS asa cum cere numai un astfel de eveniment!

Vom reveni in fiecare zi cu alte detalii, pana atunci, nu uitati sa va rezervati locuri si bilete* din timp, se anunta un show fenomenal, iar la asta credeti-ne pe cuvant, chiar NU vreti sa lipsiti!

VINERI: PARAZITII + Secret Special Guest + Dj Dox & DJ Phenom
BILETELE* vor fi puse in vanzare incepand cu data de 3 martie, sub forma de bratari, si INCLUD UN SHOT din partea casei!!! PRET: 35 lei pre-sale, 40 lei la usa. (in limita locurilor disponibile).

SAMBATA: ALL GOBLIN STARS ASSEMBLE : Dj OldSkull + Vlad Nedelcu + Phenom + DOX + Franco + G’Rey + Secret guests. INTRAREA LIBERA!! (in limita locurilor disponibile).

Visuals & Special Effects by Alex Filip.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: