Constanta prin ochii autismului - 2017

Constanta prin ochii autismului – 2017

Acasa  /  Evenimente  /  Copii  /  Pagina curenta

Constanta prin ochii autismului – 2017 – 30 martie 2017

 

A doua editţe a expoziţiei de fotografie „Constanţa prin ochii autismului” se întoarce cu forţe proaspete joi 30 martie 2017 in Doors Club Constanta, ora 16.00.
Metoda utilizată în cadrul acestui proiect este exprimarea prin fotografie – photovoice, noutatea din această ediţie a cărei esenţă sunt fotografiile, poveştile realizate, sunt văzute ca un sistem interdependent, între copil şi societate, datorită faptului că în fiecare copil există o dorinţă puternică de comunicare.
PhotoVoice este o metodă care transmite un mesaj puternic prin prezentarea de „fotografii vii”. Cu ajutorul acestei metode vom putea să realizam câte o poveste pentru fiecare expoziţie – datorită faptului că „Photo” înseamnă „fotografie„, iar „voice” înseamnă voce, adică să „vorbeşti” prin imagini.

Anul acesta expoziţia se va desfăşura în parteneriat cu Campania “Music for Autism“ şi astfel, va vom arăta cât de frumoasă este lumea văzută prin ochii copiilor diagnosticaţi cu autism..
“Music for Autism“, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.
Scopul Campaniei ” Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa..

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

Alatură-te de Campania „Music for Autism”!!!

Intrarea este libera.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: