rares-totus-midnight-sun-friends-restaurant-pescaresc-intre-ape

Rareș Totu’s Midnight Sun & Friends la Restaurant Pescaresc Intre Ape

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Rareș Totu’s Midnight Sun & Friends la Restaurant Pescaresc Intre Ape – 11 martie 2017

 

RARES TOTU’s MIDNIGHT SUN
Singura trupa de blues-funk din Romania, Midnight Sun s-a infiintat in 2008 sub numele de Rares Totu Blues X-perience, in componenta : Rares Totu, Cosmin Farcas, Paul Baciu, Hanes Radu Irina Creanga.
Au participat la numeroase festivaluri din tara ( Peninsula , Aici Severin, Clover Fest, Miercurea Ciuc Jazz, Suceava Blues Confusion, Cluj Blues Fest, Tg Mures Jazz&Blues, Galele Blues Lugoj, etc) dar si la festivaluri in Ungaria si Bulgaria. Au sustinut foarte multe concerte de sine statatoare, in cluburi sau Case de Cultura pe tot teritoriul Romaniei. Au fost trupa rezidenta a emisiunii „Razii de Noapte” la B1TV.
Componenta
RARES TOTU – (chitara,vocal) este singurul chitarist roman care a castigat titlul de chitaristul anului in doua tari diferite, Romania(1987) si Ungaria(1992). A fost component sau colaborator al grupurilor Compact, Semnal M, Rodion GA, Progresiv TM, a infiintat grupul Trans Express cu care a aparut pe 3 albume in Ungaria si Austria. In 2004 se intoarce in Romania unde impreuna cu Adi Tetrade, Raul Kusak si Sebi Joo infiinteaza Midnight Express, primul supergrup romanesc de dupa revolutie. A colaborat cu artisti de renume din tara si din Ungaria, Germania, Austria si USA. A cantat in deschiderea mai multor trupe importante dintre care amintim Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals. Este un protagonist obisnuit al festivalelor de Blues si Jazz din tara si din Europa.
COSMIN FARCAS – (synthesizer,orga Hammond, vocal ) a fost claviaturist si mai apoi solist vocal al grupului Marfar, are propriul sau proiect de rock electronic numit Fried Friend si cocheteaza cu muzica electro in duoul AprezKeys cu care a concertat in Franta si Italia.
PAUL BACIU – (bass) colaborarea lui cu Rares Totu dateaza de la mijlocul anilor 80, Paul a absolvit Conservatorul Gheorghe Dima din Cluj si a fost clarinetist al Filarmonicii clujene, orchestra cu care a sustinut un turneu alaturi de Deep Purple prin toata Europa. A cantat cu grupul Compact C, inregistrand doua albume. Mutat in Bucuresti la inceputul anilor 2000, Paul Baciu colaboreaza cu nume sonore ale industriei : Sarmalele Reci, Pepe, Narcisa Suciu, Phoenix, Damian Draghici, etc.
HANES RADU – (tobe) membru fondator al grupului Publika alaturi de care a activat timp de 8 ani, Hanes a mai colaborat cu numeroase trupe dar si cu Damian Draghici si Narcisa Suciu. De curand s-a alaturat grupului Otherside si proiectului lui Florin Giuglea.
suport artisti 35 ron
rezervari 0727488470/ 0728328082


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: