Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică, ediția a XV-a

Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică, ediția a XV-a

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

 Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică, ediția a XV-a – 2 martie 2017

 

2 – 5 martie 2017, Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia
Între 02 – 05 Martie, 2017, la Pavilionul Expozițional Mamaia, va avea loc Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2017, împreună cu Târgul de Mobilă 2017, un eveniment ce este adresat în mod special, dar nu numai, deținătorilor și managerilor de proprietăți hoteliere și de catering de pe malul Mării Negre, interesați în dotarea sau reamenajarea unităților respective.
Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2017 și Târgul de Mobilă 2017, reunesc companii ce pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA. Aveți ocazia să dezvoltați noi parteneriate sau să le îmbunătățiți pe cele actuale cu producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă, și să interacționați cu publicul larg interesat.
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în calitate de organizator, aduce unii dintre cei mai mari și importanți producători și importatori de produse profesionale de tip HORECA din România și de asemenea din alte țări, într-un mediu ideal pentru aceștia de a-și expune produsele sau de a-și demonstra serviciile.
Detalii pe http://www.ccina.ro/evenimente/targuri-expozitii/-/e-salonul-de-dotari-hoteliere-si-alimentatie-publica-editia-a-xv-a-327


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: