Nunta lui Figaro la Teatrul de Stat Constanta

Nunta lui Figaro la Teatrul de Stat Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Nunta lui Figaro la Teatrul de Stat Constanta – 2 aprilie 2017

 

Nunta lui Figaro (conform titlului original Le nozze di Figaro sau Le nozze di Figaro o sia la folle giornata – „Nunta lui Figaro sau o zi nebună”), înregistrată K 492 în catalogul operelor lui Mozart) este o operă a cărei muzică a fost compusă de Wolfgang Amadeus Mozart pe un libret scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat și bazat pe comedia lui Pierre Caron de BeaumarchaisLa folle journée ou Le mariage de Figaro.

Nunta Lui Figaro este împărțită în două părți și patru acte. Partea nr. 1: Actul I, Actul II; Partea nr. 2: Actul III, Actul IV.

Un spectacol cu unul dintre cele mai celebre si cuceritoare personaje din istoria teatrului universal: Figaro. Replici savuroase, rasturnari spectaculase de situatii,efecte comice,un ritm sustinut al actiuni, fantezie efervescenta si placerea jocului.


Durata spectacolului : 2h si 40 min plus pauza 10 min.

ACTORI:

Tani Stefu,Bogdan Caragea,Luiza Sarivan,Luiza Martinescu Toma,Cristina Oprean,Lana Moscaliuc,Cosmin Mihale,Florentin Roman,Laura Craciun,Ionut Alexandru,Dan Cojocaru,Alexandru Iacov,Daniela Ivanciu.

REGIA ARTISTICA: Cristian Ioan
SCENOGRAFIE: Gabriela Nicolaescu

  • Detalii
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: