Stand Up Comedy! I Umor Part 2 la Vicio Cafe Constanta

Stand Up Comedy! I Umor Part 2 la Vicio Cafe Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Stand Up Comedy! I Umor Part 2 la Vicio Cafe Constanta – 18 aprilie 2017

 

VICIO prezinta, MARTI…18 APRILIE, STAND-UP COMEDY BATTLE ” ROAST-UL NOSTRU” cu BOGDAN NISTOR, PAUL MIREA SI GABRIEL DINU!

Cei trei comedianti se vor duela in glume, se vor tachina intre ei…”se vor lua la rost” unul pe celalalt! STAND UP COMEDY BATTLE „ROAST-UL NOSTRU” este un spectacol interactiv, foarte bine condimentat cu ironie, sarcasm, carisma si umor observational!

NU AI VOIE SA RATEZI ASA CEVA!

Bogdan Nistor – membru al trupei „hi OS 3.0” – moldo-constantean inalt si tatuat , expert in transformarea bauturilor alcoolice in datorii si motivul principal pentru care publicul trupei este predominant constituit din reprezentante ale sexului frumos . Practica acest gen de umor de aproape 5 ani . Te va cuceri cu accentul sau moldovenesc , cu energia sa si prin modul sau total nebun de a vorbi despre lucrurile ce ne inconjoara.

Paul Mirea – comediant dobrogean ,aparitie recenta si remarcabila in peisajul bucurestean de comedie , semifinalist iUmor , posesor de centura neagra in sarcasm, spontaneitate si umor observational .

Gabriel Dinu – membru al trupei „hi OS 3.0” – semifinalist iUmor – cunoscut si ca baiatul ala frumos de pe scena …este grasut , simpatic si cu mare succes la femei !

ORA: 20:30!

SUPORT ARTISTI: 15 LEI!

REZERVARI: 0722.593.745!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: