Concert caritabil CARGO la Club Phoenix

Concert caritabil CARGO la Club Phoenix

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert caritabil CARGO la Club Phoenix – 25 mai 2017

 

Trupa CARGO invită fanii și iubitorii muzicii rock din Constanţa la concertul caritabil, joi 25 mai 2017, ora 21.00
Cargo au susţinut Campania Music for Autism din anul 2014, iar 2015 au fost devenit Ambasadorii Music for Autism in cadrul Festivalului Metalhead Meeting Bucureşti, iar în ianuarie 2016 au participat la inaugurarea laboratorului de cofetărie-patiserie din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa.
Trupa Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrişan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape şi Alin Achim – bass, înfiinţată în 1985 în Timişoara, Trupa Cargo a creionat nenumărate piese care sunt cântate împreună cu publicul, au realizat nenumarate concerte şi evenimente speciale.
Mai multe informaţii despre artişti puteţi găsi pe pagina oficială de Facebook a trupei: http://www.facebook.com/cargorock.

Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei ” Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa..

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

Alatură-te de Campania „Music for Autism”!!!

Pret bilet 55 lei.

REZERVARI: 0730 617 787


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: