Stand Up Comedy la Casa de Cultura Constanta

Stand Up Comedy la Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Stand Up Comedy la Casa de Cultura Constanta – 18 mai 2017

 

 Câștigătoarea Editiei 2016 “iUmor”, Maria Popovici ajunge la tine în oraș!

 

Maria Popovici și  Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up.

Maria a câștigat a doua ediție a concursului ”iUmor” și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul.

 

S-au cunoscut la UNATC și au început să joace din anul trei de facultate la Teatrul Independent În Culise. Primul spectacol a fost ,,Imaginează-ți că ești Dumnezeu” dupa Matei Visiec, un happening minunat și unic în România.

Pe lângă spectacolele de teatru pe care le-au jucat aici, au început și serile de stand up comedy. Inițial Maria s-a urcat pe scenă pentru a răspunde glumelor comedianților despre femei și acolo a rămas.

La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic iar Mincu pe a doua.

Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ”STAND UP Fest 2016”, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.

De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment

             Maria crede că: “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.”

Ora de incepere: 20,00

Pret bilet: 30 si 35 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: