Mihai Mărgineanu&Banda

Mihai Mărgineanu & Banda la Club Phoenix

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Mihai Mărgineanu & Banda la Club Phoenix

 

Campania „Music for Autism” te invită la aniversarea a 5 ani de realizări, vise împlinite, zâmbete şi lacrimi din partea familiilor, a susţinătorilor sau a cadrelor didactice, care zi de zi sunt alături de aceşti copii. Primul concert din această serie este susţinut de Mihai Mărgineanu şi Banda, în Club Phoenix, 21 octombrie 2017, ora 21.30. Mihai Mărgineanu, a sprijinit campania încă din primii ani, alături de Loredana şi Florin Chilian.


Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.


Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei ” Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa..

Vino să cânţi alături de Mihai Mărgineanu în Club Phoenix Constanţa : „Ma iubeste femeile”, „Zarita”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviatia” sau „Melci, scoici, raci, craci”.

Mihai Mărgineanu, este un cântăreț și compozitor român de muzică folk şi pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen.

21.Oct.2017 la 21:30
Preţ bilet: 55 de lei

REZERVARI: 0730 617 787


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: