targ mobila constanta

TÂRG DE MOBILĂ la Constanţa

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

TÂRG DE MOBILĂ la Constanţa

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, organizează, în perioada 19 – 22 octombrie 2017, ediția de toamnă a Târgului de mobilă MOBILA EXPO CONSTANŢA, eveniment important de profil în domeniul mobilei şi activităţilor conexe, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia şi reunește 17 firme, producători și comercianți de mobilă din întreaga ţară, unii dintre ei fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

În cadrul Târgului MOBILA EXPO, producătorii prezintă noile tendinţe din mobilă, prin introducerea materialelor diversificate cu fronturi din MDF, sticlă, profile AL şi PVC vopsite, tapiţate, cu accesorii de nouă generaţie: sisteme legabox, separatoare ambia-line, etc.

În acelaşi spaţiu puteţi admira atât mobilă modernă, cât şi clasică, din lemn masiv, de nuc sau cireş, camere de zi, dormitoare sau bucătării, placări din sticlă, ce folosesc cele mai noi tehnologii în domeniu.

Alături de producătorii de mobilă, vor mai fi prezenţi producători de uşi şi pardoșeli din lemn, saltele, perdele şi alte accesorii, pentru amenajarea casei cu stil şi eleganţă. Nu în ultimul rând, va fi expusă o gamă largă de scaune şi canapele, adresate atât publicului larg, cât mai ales companiilor din turism, alimentaţie publică sau pentru amenajarea sălilor de conferinţă.

Ca noutate, încurajăm dezvoltarea segmentului de mobilă din materiale reciclabile, prietenoase cu mediul și pe cele din fier forjat. De asemenea, cafeneaua, realizată din materiale reciclabile, va fi o altă atracție a târgului, reprezentând un nou concept, de a bea o cafea de calitate în timp ce îți poti alege mobila dorită.

Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie şi consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă.

Program de vizitare: 19 – 21 octombrie: 10.00 – 19.00, 22 octombrie: 10.00 – 16.00.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: