provincialii

Concert caritabil Provincialii – Club Phoenix

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert caritabil Provincialii – Club Phoenix

 

     Campania Music for Autism vă invită la concertul caritabil susținut de trupa Provincialii, vineri 10 noiembrie 2017, ora 21.30 în Club Phoenix Constanța.
După 15 ani de activitate concertistică, trupa Provincialii are în palmares sute de concerte, șase albume, două participări la Eurovision (locul 2 în selecția națională), două premii la Mamaia (locul 1 la interpretare, locul 2 la creație), participare la Cerbul de Aur și probabil mai multe o mie de ore petrecute pe scenă. Înființată ca rod al frumoasei prietenii dintre Ionuț Ungureanu (solistul trupei) și Eugen Radu (pianistul), trupa și-a propus încă de la început să facă muzică la un nivel cât mai înalt, neținând cont neapărat de tendințele modei din showbiz-ul autohton. Repertoriul variază între pop rock-ul autentic, în care se reflectă bine natura romantică a componenților trupei, și etno pop rock, o direcție abordată cu tot mai multă dedicare în ultima perioadă, de când trupa s-a extins, ajungând la o componență stabilă de 11 membri, la care se adaugă colaboratori ce intervin în anumite concerte și la înregistrările de studio. Formula actuală cuprinde structura clasică de band pop rock, la care se adaugă suflători,un violinist de top –Sandu Rotaru, fost prim solist la Orchestra de Cameră din Chișinău, și doi soliști. Aranjamentele orchestrale premise de noua formulă, dar și atașamentul real al membrilor trupei față de tradiție, au încurajat Provincialii să construiască un repertoriu bazat pe bucăți muzicale din folclorul românesc și internațional, pe care le reinterpretează în stil propriu, aducând-le în actualitate, fără a le pierde însă esența.

     Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Fondurile strânse timp de 4 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei ” Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

Alatură-te de Campania „Music for Autism”
REZERVARI: 0730 617 787

10.Noi.2017 la 21:30


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: