concert horia brenciu

Fac ce-mi spune Mos Craciun – Concert Horia Brenciu

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Fac ce-mi spune Mos Craciun

Concert Horia Brenciu

 

 

Horia Brenciu va sustine concertul ” Fac ce-mi spune Mos Craciun” pe 21 noiembrie la Casa de Cultura din Constanta.

 

Fac ce-mi spune Mos Craciun – Concert Horia Brenciu   –    In aceasta iarna, cuvantul de ordine e SARBATOARE! Sarbatoare, sarbatoare, sarbatoare! Anul acesta vreau sa petreceti Craciunul cu mine! Mini turneul national va porni de pe 20 noiembrie, la Timisoara – Opera Nationala, continuand cu 21 noiembrie la Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor, 22 noiembrie la Bacau – Teatrul de vara “Radu Beligan” si se va incheia pe 9 si 10 decembrie la Bucuresti!
In fiecare an ma gandesc la ceva special pentru intalnirile noastre din tara si de la Sala Palatului. Pentru prima data vom canta compozitiile noastre de Craciun, pe care nu le-am interpretat niciodata. Nu vor lipsi colindele traditionale romanesti si evident celebrele partituri americane. Vreau sa simtiti emotia sarbatorilor din vocile noastre! Anul acesta, in premiera, toate piesele magice de Craciun vor purta semnatura noastra!
De mult timp imi doream sa va cant piesele mele de Craciun, “Noapte de Craciun” sau “Seara ta de Craciun” dar si minunatele noastre colinde traditionale. Si ca tabloul sa fie complet, “Jingle bells” sau “It’s the most wonderful time of the year” trebuie sa fie si ele prinse in playlist nu-i asa? Toate acestea intr-un show unic, cu cadouri si surprize pe care numai Mos Craciun ti le poate darui!
Vom sarbatori Craciunul la Timisoara, Constanta, Bacau si Bucuresti! Pare putin, aveti dreptate, dar cu atat mai mult, trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa impreuna. Pentru fanii si prietenii nostri din celelalte orase, va promit ca-mi iau revansa anul viitor.
Tot ice v-ati dorit sa auziti de Craciun veti putea savura intr-o singura seara! V-astept la primul Craciun, alaturi de mine!” a incheiat artistul

 

Horia Brenciu (n. 27 august 1972, Brașov) este un cântăreț, entertainer și prezentator român de televiziune. A absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă din orașul său.

21.Noi.2017 la 20:00


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: