silviu covaci

Silviu Covaci la Doors Club

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Silviu Covaci la Doors Club

 

Când ai nevoie de o seară faină, cu muzică pe gustul tău și vinul sau berea la rece, soluția e foarte simplă: dai o fugă miercurea la Doors Club și îl asculți pe Silviu Covaci!

Miercuri, 15 nov., ora 19:00. Intrarea este liberă. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Evenimentului i se alătură o prezentare cu degustare de vinuri fine de la Casa de Vinuri Darie.

 

„La început le cântam prietenilor, la pădure, până când familia şi prietenii mi-au zis că sunt talentat şi că ar trebui să cânt mai des“, a declarat Silviu. Acum vrea chiar să-şi facă o trupă, împreună cu amicul său, care se va numi „Costel Botezatu şi Silviu Covaci Band“.
A vrut să facă rock
Tinerii îi cântă melodiile Silviu spune că este fericit atunci când vede că tinerii din ziua de azi vin la concer- tele sale şi îi fredonează melodiile. „Am observat chiar că în ultimii doi ani au început să asculte muzică folk tot mai multe persoane“, a completat el. Artistul este de părere că mulţi oameni încă rostesc cuvântul folk şi îi asociază ideea de muzică acustică, exact aşa cum ne era prezentată în anii de dinainte de Revoluţia din 1989. Între timp, folkul a evoluat într-o muzică de suflet, care place publicului şi care este solicitată în foarte multe localuri. Silviu Covaci vrea să scoată luna aceasta primul CD, care se va numi „Târziu“ şi va cuprinde opt piese, toate compuse de el.

Tinerii îi cântă melodiile
Artistul spune că s-a simţit atras de muzică din copilărie, dar tatăl său i-a cumpărat o chitară abia în clasa XI-a. „M-am îndrăgostit imediat de ea. Am început să cânt, iar când părinţii au văzut că am ceva talent, mi-am zis că aş putea merge mai departe“, spune artistul. S-a pregătit mai mult timp cu un profesor, de la care a învăţat teoria muzicală, apoi a început să studieze singur. Pe când era încă în liceu i-a venit ideea să înfiinţeze o trupă de muzică rock, dar nu a putut materializa această idee. „Am avut trei încercări să fac nişte trupe rock, dar nu a mers, iar apoi l-am cunoscut pe Costel Botezatu şi am început să cântăm împreună“, povesteşte interpretul. Silviu a mărturisit că a avut şi un model, pe tatăl lui, Adi Covaci, fost angajat al Teatrului Fantasio din Constanţa. Tânărul spune că părintele său l-a încurajat foarte mult şi l-a susţinut de-a lungul carierei.

15.Noi.2017 la 19:00

  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: