mircea vintila

Concert caritabil Mircea Vintila si Trupa Brambura

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert caritabil Mircea Vintila si Trupa Brambura

 

     Duminică, 3 decembrie 2017, ora 20.00, cunoscutul interpret de muzică folk, Mircea Vintilă revine la Constanța pentru un eveniment de excepție organizat în Doors Club, în cadrul campaniei „Music for Autism”.
Membru al trupei Pasărea Colibri, Mircea Vintilă este unul dintre cei mai apreciaţi artişti folk, piesele sale aflându-se în topul preferinţelor publicului care ştie să preţuiască acest gen muzical.

 


Cele mai cunoscute piese, dar și cele mai noi compoziții marca Mircea Vintilă pot fi ascultate, duminică, 3 decembrie 2017, de la ora 20.00, la Doors Club. „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curând”, „Peste răbdări”, „Musette” sunt numai câteva dintre cantecele care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să fiţi melancolici.

 


Mircea Vintilă îi va avea alături, pe instrumentiştii din trupa Brambura în acest spectacol ce marchează al cincilea an consecutiv în care cantautorul revine, în miez de noiembrie, pe scena din Doors Club Constanta.

Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilitati, s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul Campaniei ” Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

Alatură-te Campaniei „Music for Autism”!!!

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului Doors de pe strada Traian, nr. 68A.
Rezervări: 0763 661 622.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: