jameson live music

Jameson Live Music cu trupa Byron

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Jameson Live Music cu trupa Byron

 

 

Am ajuns cu cu scena Jameson Live Music cu trupa Byron în Constanța! Am pregătit pentru voi o petrecere în stil irlandez, unde vă așteptăm cu:
-muzică live
-jocuri cu premii
-shot-uri Jameson pentru primii 100 de participanți
-alte surprize la fața locului
Adu-ți prietenii și vino să ne distrăm împreună la Jameson Live Music. Dăm startul petrecerii de la ora 20:00, iar la ora 21:30 ridicăm paharele să-i primim pe cei de la Byron.


Intrare: 20 de lei.

Înființată în 2006 la București, Byron cântă rock alternativ cu influențe diverse. Și-au făcut un obicei din a lansa periodic concerte filmate – în 2008 concertul 100% unplugged Acoustic Drama a fost difuzat pe MTV, în timp ce Live Underground (filmat în 2010 în Salina Turda, la 100 de metri adâncime) și Electric Marching Band (cel mai recent, filmat în 2014 la Teatrul Național Cluj împreună cu Muzica Militară Bistrița și Corul Excelsior) au fost difuzate pe HBO România. De HBO îi leagă de altfel și colaborarea pentru coloana sonoră a serialului „Rămâi cu mine”, muzica din serial regăsindu-se pe albumul Melancolic.
În februarie 2013 au deschis pentru Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators la Sala Palatului și, un an mai târziu, au reprezentat România la „World Fest” în Chennai, India, în cadrul Festivalului Saarang 2014.
Prezență obișnuită a circuitului de cluburi și festivaluri (Stufstock, Peninsula/Felsziget, ARTmania, Ursus Evolution, Route 68 SummerFest etc.), byron au lansat anul trecut al șaselea album de studio, Eternal Return, înregistrat în High Resolution (24 bit, 96 kHz) la studiourile Windmill Lane din Dublin și masterizat în Londra la Abbey Road. La finalul lui 2016 au susținut un turneu național pentru a sărbători 10 ani de activitate.
De-a lungul timpului, trupa Byron a rămas fidelă rock-ului alternativ, un gen muzical cu o deschidere mică în România. Ambiția lor s-a transformat în succes, iar acum ridicăm un pahar de Jameson pentru spiritul lor Sine Metu!

Sine Metu este motto-ul familiei Jameson și înseamnă ,,fără frică’’. Ne-a inspirat să descoperim oameni și lucruri noi, să ieșim din zona de confort.
Fear a bit less, live a bit more!

Jameson Live Music 2017 este o serie de concerte în orașe cheie din România, alături de Byron și The Mono Jacks. Prin acest demers, promovăm muzica live și spiritul Sine Metu al trupelor care și-au urmat pasiunea și au lăsat obstacolele în urmă.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: