The Mono Jacks

The Mono Jacks – lansare album „Ușor distorsionat” la Constanța

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

The Mono Jacks – lansare album „Ușor distorsionat”

la Doors Club Constanța

 

     După o vară petrecută preponderent în sala de repetiții și în studio, trupa The Mono Jacks a lansat la începutul lunii noiembrie cel de-al doilea album de studio. Discul „Ușor distorsionat” va fi lansat și la Constanța printr-un concert pe 9 decembrie la Doors Club (str. Traian nr. 68A)!

„Ușor distorsionat” este cel de-al doilea disc full-length The Mono Jacks și primul integral în limba română. Piesele de pe album vorbesc despre o realitate, a noastră, a tuturor, pe care de cele mai multe ori însă o privim ușor distorsionat prin lentilele proprii.

The Mono Jacks – Un sfert de secundă (official audio)
https://youtu.be/R00nymdAWhg

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, Electric Castle.

Te așteptăm așadar pe 9 decembrie la Doors Club la concertul de lansare a noului album The Mono Jacks!

9.Dec.2017 la 20:00


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: