Scrisoare de Decembrie

Scrisoare de Decembrie – Concert Fuego la Casa de Cultura din Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Scrisoare de Decembrie – Concert Fuego

la Casa de Cultura din Constanta

 

     

DIN CAUZA DOLIULUI NATIONAL, SPECTACOLUL SE REPROGRAMEAZA PENTRU DATA DE 29 DECEMBRIE, ORA 19,30.

BILETELE VANDUTE RAMAN VALABILE.

CEI CARE NU POT PARTICIPA SUNT ASTEPTATI SA LI SE RETURNEZE CONTRAVALOAREA BILETELOR.

MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

     Concertul„SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o poveste contemporana despre frumos, despre calitate, despre emotii pozitive si despre sentimente pe care nu le poti avea si nu le poti trai la aceasta intensitate decat in preajma Craciunului. Fuego propune un show vizual si auditiv, bazandu-se pe emotia starnita de mesajele cantecelo rsi a poeziilor sale.

Totodata, impreuna cu publicul sau, artistul va scrie o mare scrisoare dedicata Craciunului, pe care o va publica ulterior.
Cum niciun proiect marca Fuego nu vine fara surprize, nici acum interpretul nu se dezminte. Acesta are momente unice  pregatite, timp de doua ore, alaturi de band-u lsau, impreuna cu melodii de neuitat, cantece noi si spectaculoase, dar si cele mai frumoase, fredonate si difuzate colinde din cei 20 de ani de cantec. Spectacolul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o reverie, o reintoarcere la valorile si simbolurile simple, in care toti credem, dar pe care, din cauza haosului si stresului in care traim, le-am uitat.

     Craciunul este un eveniment de petrecut alaturi de familie, asa ca va asteptam cu mic, cu mare la concertul Fuego de Craciun, pentru a ne bucura impreuna de magia sarbatorilor prin muzica, versuri cu emotie si spectacol desavarsit.

Ora de incepere: 19,30
Pret bilet: 50, 60 si 70 lei

  • Detalii
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: