parcul copiilor

Tărâmul Magic al Crăciunului se redeschide în Parcul Tăbăcărie

Acasa  /  Evenimente  /  Copii  /  Pagina curenta

Tărâmul Magic al Crăciunului se redeschide în Parcul Tăbăcărie

 

În Luna Decembrie, toată Constanţa se va muta, încă o dată, în Tărâmul Magic al Crăciunului! Timp de o lună, Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie va redeveni centrul artistic, cultural şi spiritual activ al orașului, în cadrul Festivalului Iernii 2017, un spectaculos eveniment-concept special gândit pentru copii.

 

Hocus Pocus Bim Bam Bum!, de pe 8 decembrie 2017 şi până pe 14 ianuarie 2018, Ţara Piticilor va redeveni Tărâmul Magic al Crăciunului, populat cu personaje din poveştile copilăriilor tuturor generaţiilor. Publicul va redeveni parte din poveste, participând activ la spectacole și ateliere, alături de sutele de animatori şi personaje de basm.

Nici părinţii sau bunicii nu au fost uitaţi. Organizatorii le vor pune la dispoziţie Târgul de Crăciun, amplasat în imediata vecinătate a Tărâmului Magic al Crăciunului, unde vor găsi o gamă extrem de variată de produse şi dulciuri specifice perioadei Sărbătorilor de Iarnă.

 

Pe această cale, organizatorii cer scuze publicului care vizitează în mod normal Ţara Piticilor. Accesul în acest spaţiu a fost interzis de astăzi, 25 noiembrie 2017, deoarece este nevoie de minimum două săptămâni pentru transformarea sa totală într-un tărâm de vis şi magie al Crăciunului.

 

Festivalul Iernii 2017 este organizat de Asociația Culturală Teatrelia, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: