pasarea rock

Concert Pasărea Rock la Club Phoenix

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert Pasărea Rock la Club Phoenix

 

Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan-Ţăndărică sunt muzicieni prodigioşi care, atunci când se unesc într-un proiect comun, dezlănţuie fiarele din fabule. Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, fiecare dintre cei trei are înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii, puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă.

Mircea Baniciu este vocea inconfundabilă a Cantafabulelor, Josef Kappl este unul dintre compozitorii de geniu a celui mai titrat album rock românesc al tuturor timpurilor, iar Ovidiu Lipan-Ţăndărică spiritul viu şi energia unui proiect foarte nou şi vechi deopotrivă.
Fiecare dintre cei trei a dezvoltat ample proiecte individuale, însă involuntar şi irezistibil se simt atraşi de „formula” care i-a consacrat.

Acest proiect colaborează cu o serie de colegi printre care se numără Flaviu Crișan, Mani Neumann, Marius Bațu și Costin Petrescu.

Pasărea Rock anunță o veste de ultimă oră: cooptarea lui Sorin Voinea la clape, în calitate de colaborator, un muzician desăvârșit și un vechi coleg al lui Mircea Baniciu, cu care a avut nenumărate colaborări și Nicu Patoi.

 

Rezervări și alte informații, la: 0730.617787

24.Feb.2018 la 21:30


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: