alexandra-usurelu

Alexandra Usurelu la Teatrul ”Oleg Danovski” Constanța

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Alexandra Ușurelu

Teatrul ”Oleg Danovski” Constanța, Sala Mare

 

     „Vă aștept alături de mine în turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie”! Sigur, ceva bun o să se-ntâmple!”

Alexandra Ușurelu prezintă la începutul anului 2018 turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie”, în cele mai mari săli de teatre din țară.

 

     ”Avem timp limitat să facem lucruri sau să acționăm. Doar viața noastră. Nu putem face lumea cum am vrea să fie, dar putem face lumea noastră interioară curată, iar asta poate schimba apoi viziunea tuturor. 2018 îmi aduce timp pentru un nou turneu național: “Lumea, cum ai vrea să fie”.

     Muzica mea se diversifică mult odată cu acest turneu. Distribuția echipei care va urca pe scenă, împreună cu mine, va fi formată din band-ul meu, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal.

     Îmi aduc muzica în sălile celor mai frumoase teatre din țară, acolo unde știu ca publicului meu ii place cel mai mult să urmărească producțiile mele de concert.” declară Alexandra.

 

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit fără artificii și acțiuni agresive de promovare să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

 

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a sălii de spectacol și în rețelele online & offline iaBilet.ro și Eventim.ro (librăriile Cărturești, Humanitas, Vodafone Store, Orange shop, Germanos, automatele self-serving ZebraPay, agențiile Perfect Tour, magazinele UMAN, Senia, Omv).

Pret bilet: 80, 65, 50 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: