cargo

Cargo la Club Phoenix

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Cargo la Club Phoenix

 

Trupa ia ființă la Timișoara în 1985, în formula: Carol Bleich (baterie), Octavian Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tollea (clape), Nae Ionel Tarnotzi (voce) și Adrian Bărar (chitară).

 

După mai multe schimbări de componență și înregistrări care nu vor fi lansate niciodată, Leo Iorga este cooptat ca solist, în timp ce trupa începe să cânte prin țară.

 

În anul 1989, Cargo îl împrumuta pe Iorga pentru un turneu în U.R.S.S. și rămâne definitiv la Compact. Cargo, care îl foloseau pe Mircea Nedelcu ca înlocuitor temporar, organizează un concurs pentru postul de vocalist, fiind descoperit astfel Ovidiu Ioncu, poreclit „Kempes”, care venea de la o trupă mică din Arad.

 

Susțin un turneu pe litoral în anul 1989, unde compun câteva piese, apoi în 1990 în Iugoslavia și Franța, unde înregistrează, alături de Raul Dudnic la bass și Adrian Popescu la chitară-armonie, o mare parte din materialul muzical ce urma să devină primul lor disc. Gazdele au editat un disc single conținând piesele „Ana” și „Doi prieteni”. În locul lui Kocsef la baterie a fost adus arădeanul Octavian Pilan de la trupa Pacific.

 

Prețul biletului: 60 de lei, telefon: 0730.617787; rezervările sunt valabile 48 de ore.

31.Mar.2018 la 21:30


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: