Concert caritabil Alexandru Andries

Concert caritabil Alexandru Andries & Friends

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert caritabil Alexandru Andrieş & Friends

Club Phoenix Constanta

 

Iubitorii muzicii folk sunt rugaţi să nu lipsească la concertul caritabil susţinut de Alexandru Andrieş & Friends (Maria Ioana Mintulescu şi
Sorin Romanescu), sâmbătă 24 martie 2018, orele 21.30, în Club Phoenix Constanţa.
Promitem că va fi o seară plină de muzică bună, melodii care ne vin în minte la tot pasul,care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să deveniţi melancolici.
Alexandru Andrieș este un cântăreț de blues / jazz / folk, arhitect, scriitor, poet, traducător, pictor și grafician.

Concertul din 24 martie 2018 va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”.

Campania „Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de cinci ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.
Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.
Scopul campaniei „Music for Autism” este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania
Rezervări: 0730 617 787


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: