Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul

Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul

Acasa  /  Evenimente  /  Copii  /  Pagina curenta

Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul

 

Momolino Teatru si Povesti pentru copii prezinta spectacolul de teatru pentru copii la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski„Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul”.

Vă invităm un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, „Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul”, o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu, publicată la editura Curtea Veche Publishing.

Spectacol de teatru muzical și interactiv pentru întreaga familie recomandat copiilor cu varste între 3-10 ani.

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrâna doamna Ieri, Domnişoară Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.

Din distribuţie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu – 3 actriţe talentate şi mult îndrăgite de copii şi pe care le-aţi mai văzut în spectacolele noastre „Ziua în care a fugit somnul”, „Nica şi Poveştile sale” sau Aventurile lui Hermann.

Muzică acestui spectacol este 100% originală, creată special pentru fiecare personaj al poveştii, a fost compusă şi orchestrată Nina Neagu (artist şi profesor de muzică la RockSchool RO), iar decorurile şi costumele poartă semnătura Doinei Pop.

 

Pret bilete: 25, 30, 40, 50 lei

24.Mar.2018 la 11:00


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: