DUMNEZEUL DE A DOUA ZI

Dumnezeul de a doua zi la Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

DUMNEZEUL DE A DOUA ZI

20 martie  ora 19:00 Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta

 

 Spectacol interzis persoanelor sub 16 ani.

„Dumnezeul de a doua zi’, este un text scris sub forma unei succesiuni de monoloage, fiecare dintre ele nefiind altceva decât o fotogramă/fotografie a unui caracter, a unei stări sufletești, sau a unui moment de viață, iar soluția folosită pentru developarea acestor fotograme/fotografii este un amestec seducător de ironie și autoironie. Rezultatul: un text comic și dramatic în același timp, poetic și violent deopotrivă. Violent prin simplitatea și exactitatea cu care pune diagnosticul, fără să judece și fără să condamne.
Textul poate fi citit în mai multe feluri: ca o poveste de dragoste romantică sau ca trei povești de dragoste; ca drama unui cuplu sau ca dramele a trei cupluri; ca o satiră la adresa societății românești de azi sau ca o invitație la o meditație asupra sensului dimineților de a doua zi (pentru că, nu-i așa, orice s-ar întâmpla există întotdeauna o nouă bună dimineață).
Dar, întâi de toate, el TREBUIE citit ca o poveste despre părinți și copii. Sau mai exact ca o poveste despre părinți, copii și Dumnezeu. Un Dumnezeu de a doua zi … cu felul lui ciudat de a aranja lucrurile.”
Claudiu Goga

 

Autor: Mimi Branescu

Distribuție: Mirela Oprisor ,Vlad Zamfirescu

Regie: Claudiu Goga

Scenografie: Stefan Caragiu

 

Pret bilet  : 60  lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: