evenimente vivo 24 martie

Festivalul Bucuriile copilariei, Beauty Days si Ziua Greciei doar la VIVO!

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Festivalul “Bucuriile copilăriei”,

Beauty Days și Ziua Greciei doar la VIVO!

 

 

Pe 22 și 23 martie – are loc Festivalul “Bucuriile copilăriei”, un eveniment-concurs între unitățile de învățământ din municipiu, organizat de Școala Primară “Petre Ispirescu” și găzduit de VIVO! Constanța. Evenimentul oferă copiilor posibilitatea afirmării prin limbajul artei, fie că vorbim despre teatru, dans sau creație artistico-plastică. Peste 300 de persoane, copii, cadre didactice și părinți vor participa la festival.

Pe 23 și 24 martie, VIVO! se alătură ca partener organizatorilor Maratonului Nisipului, una dintre primele competiții din Europa care se desfăşoară integral pe nisip. Toți participanții la competiție sunt așteptați în centrul comercial, în zona Food Court, la standul dedicat cursei, pentru a-și ridica kit-ul de participare. Peste o mie de sportivi din România și alte țări s-au înscris anul acesta în Maratonul Nisipului. Startul va fi dat duminică, 25 martie, în stațiunea Mamaia.

Pe 24 și 25 martie, VIVO! invită doamnele și domnișoarele la evenimentul primăverii în materie de frumusețe: Beauty Days. Timp de două zile, clientele vor putea testa gratuit cele mai recente produse de înfrumusețare apărute pe piața de profil, puse la dispoziție de magazinul Douglas, partenerul  evenimentului.

În plus, evenimentul se va bucura de participarea unui hairstylist Kardashian Beauty. Vizitatoarele VIVO! vor beneficia și de sesiuni de spraying ale casei de parfumerie new-yorkeze Coach și se vor întâlni cu fermecătoarea Ioana Dumitrache, cu ale sale tips & tricks-uri  în materie de beauty.

Duminică, 25 martie, la VIVO! Constanța este sărbătorită Ziua Națională a Greciei. Ionuț Galani va încânta publicul cu binecunoscutele sale melodii grecești, iar dansatorii din ansamblul Astras vor face o nouă demonstrație de talent. Vizitatorii sunt așteptați în zona food court, începând cu ora 18:00, la un spectacol pe ritmuri elene.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: