targul floriilor

Târgul Floriilor 2018

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Târgul Floriilor 2018

 

Primăria Ovidiu se pregătește de sărbătoare. “Târgul Floriilor” debutează pe 31 martie pe Platoul Centrului Cultural “Elena Roizen” din oraș.

Evenimentul, organizat alături de Centrul Cultural “Elena Roizen”, Inomar Cluster, Poiana lui Ovidiu și Țăranii Dobrogeni este programat să dureze 2 zile.

În tot acest timp, vizitatorii din tot județul Constanța vor avea ocazia să cumpere produse și preparate tradiționale de Paști, direct de la producătorii dobrogeni. Va exista și o expoziție de animale vii pentru cei care vor să cumpere mielul de sărbători.

Evident, nu putea să lipsească nici borșul de pește sau saramura lipovenească. Cei care vor ajunge la Târgul Floriilor vor putea să deguste preparatele specifice Dobrogei.

Oamenii se pot pregăti pentru sărbători, cumpărând carne și preparate din carne, miere de albine și alte produse apicole, dulcețuri, gemuri, compoturi, siropuri, zacuscă, lapte, brânză de toate felurile, iaurt, țuică, vin, prăjituri, obiecte meșteșugărești şi alte bunătăţi. Totodată, ovidienii sunt invitaţi la o degustare de borş de peşte şi de saramură lipovenească.

După cum a anunţat primarul George Scupra, încă de anul trecut, de la prima ediţie, administraţia publică locală din Ovidiu şi-a propus ca aceste târguri să devină o tradiţie şi să se organizeze de cel puţin trei ori pe an: în preajma Paştelui, toamna, dar şi în apropierea Crăciunului.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: