bucovina

Bucovina la White Horse Costinesti

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Bucovina la White Horse Costinesti

 

Bucovina – Trupa de rock metal care a bulversat rapid topurile de specialitate românești – BUCOVINA – concertează pentru toți fanii de la malul mării pe 28 aprilie, la WHITE HORSE, în COSTINEȘTI!

Intrarea este LIBERĂ. Info la tel. 0763661622.

 

Formatia s-a infiintat in 2000, avandu-i in componenta pe Crivat si pe fostul basist Harbard. La scurt timp, bateristul initial a fost inlocuit de Mishu, care de atunci a devenit un membru permanent al formatiei.
Dupa ce Harbard a parasit trupa, Bucovina a intrat intr-o perioada de pauza, generata si de implicarea lui Crivat si Mishu intr-un nou proiect deathgrind intitulat Vena Cava.
In 2005, Bucovina se intoarce pe scena metal si este intampinata cu entuziasm de fanii genurilor folk, viking si pagan metalului, si nu numai. La bass il gasim pe brazilianul Paolo Cito, care s-a mutat in Romania.
Acesta decide insa din pacate sa paraseasca trupa, si sa se stabileasca in Suedia. Primul album Bucovina este deja compus, alaturi de Paolo Cito. Actualul basist este Becks (Tudor pe numele sau adevarat), un instrumentist tanar si talentat.
Albumul apare in vara lui 2006, „Ceasul Aducerii-aminte”, la casa de discuri Lupii Daciei. Pana in prezent, alaturi de colegii lor de la Negura Bunget, Bucovian este una dintre putinele formatii care exploateaza si exploreaza folclorul romanesc, precum si valorile dacice.
Albumul de debut a fost bine receptat de catre public, formatia lucrand in prezent la un al doilea album, despre care declara ca este mai bine ancorat in muzica folk traditionala, avand si un concept teoretic si muzical mai puternic.
Unul dintre cele mai memorabile concerte sustinute de Bucovina a avut loc la festivalul Rock N Iasi Indoor 2007, in noimebrie 2007, in deschiderea formatiilor Arkona si Moonsorrow.

Stil: folk metal
Componenta:
Crivat – chitara, voce
Luparul – chitara, voce
Mishu – baterie
Becks – bass


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: