Vita de Vie si Trooper Unplugged

Concert caritabil Viţa de Vie şi Trooper Unplugged

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert caritabil Viţa de Vie şi Trooper Unplugged

 

Campania „Music for Autism” te invita sâmbătă, 21 aprilie de la ora 21:30 în Club Phoenix Constanţa, pentru o seară rock, alaturi de trupa Vita de Vie şi Trooper Unplugged (Alin Dinca-Coiotul & Aurelian Dinca -Balaurul) ! Invitat special Cristian HrubaruRock Fm.

„Nici nu am stat pe gânduri atunci atunci când a fost vorba de o colaborare atât de frumoasă. Trooper a crezut mereu în valorile umane și în puterea de a lupta pentru un vis. Nu putem decât să ne înclinăm în fața unor oameni puternici care au reușit să coloreze lumea prin muzica. Muzica unește suflete! Vă așteptăm în data de 21 aprilie 2018 în Club Phoenix Constanta”, declară Alin Dincă de la TROOPER.

„E admirabil ce fac cei de la Music for Autism şi ne bucurăm să le fim alături în demersul lor” – Adrian Despot – Viţa de Vie.

Concertul din 21 aprilie 2018 va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”, iar pe parcursul acestei zile se va inaugura sala de muzică pentru care s-au strâns fondurile din cadrul concertelor caritabile anterioare.
5 ani de campanie, peste 25 de artiști români.

 

Rezervări: 0730 617 787


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: