Concert Trooper

Concert Trooper la Vama Veche

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert Trooper la Vama Veche

 

Formație românească de heavy metal, Trooper, va deschide Maratonul Rock, ce va începe la finele lunii aprilie, maraton găzduit de Restaurantul „La Barba Neagra” din Vama Veche. 

Informații și rezervări: 0758 352 896 sau 0748 881 172
Acces pe bază de bilet în valoare de 40 lei în limita locurilor disponibile conform normelor legale în vigoare. Rezervările expiră cu o oră înainte de începerea evenimentului.
MARATON ROCK este un eveniment organizat de Barbă Neagră în perioada 27 aprilie – 1 mai 2018.

 

Formația care mai târziu va lua numele de Trooper a fost înființată pe 25 octombrie 1995 de frații Alin și Aurelian Dinca împreună cu Ionuț „Oscar” Rădulescu pentru a cânta un heavy metal în genul idolilor lor Iron Maiden sau Judas Priest.

Inițial, formația s-a numit Megarock, apoi White Wolf, dar odată cu cooptarea lui Ionuț ‘Negative’ Fleancu iși schimbă definitiv numele în Trooper.

Din 1996 trupa începe să concerteze, în formula de 4, dar simțindu-se nevoia unei a doua chitare, este cooptat Ispas Gabriel.

În 1997 apare un prim demo intitulat Trooper’s demo, ce conținea trei piese. Imediat după înregistrarea demo-ului, Gabriel este înlocuit cu Radu „Schija” Pites și în aceeastă formulă Trooper ține mai multe concerte, culminând în 9 mai 1998 cu un concert în deschidere la Iris.

În 1999 are loc o altă schimbare de componență, astfel, Ionuț Fleancu îi lasă locul în spatele tobelor lui Ionuț „John” Covalciuc; Radu Pites părăsește grupul din cauza unor probleme personale iar locul lui este luat de Laurențiu Popa.

În mai 2001 trupa înregistrează un alt demo „Trooper 2001”, discul conținând piesele: „No tomorrow”, „Majesty”, „Life and death”, „Horizons” (varianta română + engleza), „Lacrima” și „Possessed”. Astfel, sprijiniți și de un material mai complet Trooper începe o nouă serie de concerte, cântând împreuna cu alte trupe underground: Zamolxis Metalfest Pitesti (alături de Taine, God, Indian Fall, etc.), Fest Harley Davidson (cu Iris, Quartz, Interitus Dei, Negura Bunget etc.), concert Dialog (cu Quartz, Voltaj), Metal Heart 1-3. În scurt timp piesa „Orizonturi” va avea parte de un clip filmat de TVR2.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: