zbor deasupra unui cuib de cuci

Zbor deasupra unui cuib de Cuci

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Zbor deasupra unui cuib de Cuci

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”

 

A fost „fabricat” în laboratoarele Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa. A trecut cum laude de rigorile a două festivaluri naţionale de teatru – Festivalul Naţional de Şcolilor de Teatru „Hyperion iese la Godot” Bucureşti şi Festivalul Şcolilor de Teatru „Buzău iubește Teatrul”, cu jurii pe măsură, mărturie stând mai multe premii: Cel mai bun spectacol, Cel mai bun actor, Cel mai bun actor în rol secundar (două). Este vorba, bineînţeles, despre spectacolul „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, o producţie a Facultăţii de Arte, în regia prof.univ.dr.Daniela Vitcu.

Din distribuţie fac parte Vlad Cristian Fiu – desemnat „Cel mai bun actor” al tinerei generaţii – Festivalul „Buzău iubește Teatrul” 2017, Iulian Marinescu – desemnat „Cel mai bun actor în rol secundar” – Festivalul Naţional de Şcolilor de Teatru „Hyperion iese la Godot” Bucureşti 2017, Ionuţ Dulgheriu – „Cel mai bun actor în rol secundar” – Festivalul Naţional de Şcolilor de Teatru „Hyperion iese la Godot” Bucureşti 2017, Loredana Adăscăliţei, Eduard Vacariu, Mirela Mihai, Cristian Menaef, Daniel Popa, Edoard Petre, Cornelia Pandele, Denisa Iova, Denisa Todoreanu, Alexandru Săplăcan, Catinca Hanţiu. Echipa este completată de Alexandru Neş (muzică), Stela Cocârlea (coregrafie), Mirabela Moroşanu şi Dana Cojan (asistenţă regie).

 

„Zbor deasupra unui cuib de cuci” este un spectacol despre… noi. Cum facem alegerile, cum ni le asumăm, ce percepţii ciudate avem despre viaţă deşi poate ne este teamă să recunoaştem, cât de curajoşi suntem în relaţiile cu ceilalţi, cu autorităţile, cu noi înşine, ce ne dorim în fapt, cum ne urmăm visurile, cum murim şi, mai ales, merită să trăim? Moarte sau zi după zi de nefiinţare? Spitalul de nebuni în care se petrece acţiunea este un spaţiu în care fiecare dintre „locatari” este forţat să îşi creeze o viaţă, un „acasă”. Nou venitul este cel care va destabiliza ordinea firească a lucrurilor şi vieţile croite cuminte de pacienţii în halate albe, inocenţi din punct de vedere social. Nu asta facem însă oare cu toţii, preferând conformismul marilor revoluţii ale firii?

Nu rataţi un adevăr dur, emoţionant şi viu, după romanul magistral al lui Ken Kesey!

Vă aşteaptăm la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin”, în data de 27 și 28 aprilie, la orele 18.00! Intrarea este liberă!!!
IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: