sarbatoarea copilariei la vivo constanta

Sărbătoarea copilăriei la VIVO! Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Copii  /  Pagina curenta

Sărbătoarea copilăriei la VIVO! Constanta

 

 

Dragi prichindei, dragi părinți, vă invităm la sărbătoarea copilăriei de la VIVO! 😀

🙌 Pe 1 iunie, transformăm centrul comercial în continentele Pământului, descoperim împreună jocuri, concursuri și activități specifice fiecărei zone.
Participarea la activități este liberă pentru toți prichindeii. Vă așteptăm în zona restaurantelor, între 14:00 și 20:00.

🙌 Pe 2 iunie, de la ora 17, cea mai tare gașcă din România vă invită la distracție: super show Gașca Zurli în parcarea VIVO!.
Intrarea este liberă, dar condiționată de brățara VIVO!. Aceasta poate fi ridicată, gratuit, în perioada 22 mai – 2 iunie, de la biroul de informații, în intervalul 11:00 – 21:00. Fiecare persoană poate ridica maxim 4 brățări de acces.

🙌 Pe 3 iunie, între orele 16:00 și 19:00, toți prichindeii sunt invitați să ne distrăm cu jocuri, muzică și dans, iar la final să urmărim împreună câteva piese de teatru. Participarea la activități este liberă pentru toată lumea. Vă așteptăm în zona restaurantelor,

🙌 De asemenea, între 1 și 3 iunie, vă așteptăm în Orășelul Bucuriei, cu tobogane, castele gonflabile, dar și ateliere de creatie, arte vizuale si plastice, desene pe asfalt și competitii sportive.
Intrarea este liberă. Activitățile vor avea loc în intervalul 11:00 – 18:00, în parcarea exterioară, lângă Starbucks.

Haideți la sărbătoarea copilăriei | 1-3 iunie | VIVO! Constanta 😀


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: